Tre-Bo AS er en av Vesterålens eldste boligbygger. 
Vi er klare til å bygge din nye bolig og bygger primært i Vesterålen. 
I tillegg til bygging av bolig, har vi også kompetanse til å gi deg energirådgivning.  

Besøksadresse:
Lilandveien 150
8407 Sortland

 

Telefon: 97563549

E-post: post@tre-bo.no

TRE-BO AS ble etablert i 1979 og er en av Vesterålens eldste boligbygger. Vår bedrift har vært tilsluttet Mesterhuskjeden siden 1980.

Vi kan se tilbake på en meget god utvikling siden oppstarten og har hele tiden vært bevisst på å vokse gradvis og kontrollert.


Det har gjort at vi har kunnet ivareta den kvaliteten vi ønsker å levere både når det gjelder håndtverk og kundeoppfølging.
Vi løper aldri fra vårt ansvar, og strekker oss meget langt for at du som kunde skal bli fornøyd.
Skulle du mot formodning ikke finne boligen du er ute etter i våre huskataloger, kan vi skape drømmeboligen på tegnebrettet skreddersydd til minste detalj akkurat til dine ønsker og tomtens muligheter.

I dag er vi 13 ansatte, og noen har lang fartstid i tømrerfaget. I tillegg henter vi inn annen fagkompetanse ved behov, slik at vi kan påta oss hele byggeprosessen, fra tegnebrettet til nøkkelferdig bygg.


At vi besitter stor lokalkunnskap innen vårt nedslagsfelt gir en trygghet for våre kunder.

Vi har kompetanse på rehablitering av eldre boliger og kan tilby energirådgivning og tar tetthetsmåling av boliger også.

 

Arbeidsmiljø
Våre ansatte er vår kjerneverdi, og vi bestreber oss alltid på å tilby et godt og utviklende arbeidsmiljø.
Ved å framstå som en attraktiv arbeidsgiver, får vi beholde nøkkelpersonell og får naturlig tilsig av ny kompetanse ved behov.

Vi har status som lærebedrift, og har knyttet til oss lærlinger som en naturlig del av rekrutteringsarbeidet til faget.
HMS- arbeidet er alltid med når vi planlegger nye prosjekter, og vi gjør vårt ytterste for å unngå skader på både personell og det ytre miljøet.